gør det selv,  Populær

Alting er bare billigere på nettet, også et netkabel!

Jeg finder det fuldkommen paradoksalt, at man i dagens Danmark stadigvæk går ind i det lokale supermarked, byggemarked eller elektronikforretning for at skaffe sig et billigt netkabel. For hvad mange misforstår er nemlig, at det slet ikke er så billigt som man skulle tro.

For det første bør man som køber nemlig overveje, at butikken har en frygteligt masse udgifter. Dette betyder at engrosprisen er langt lavere end salgsprisen. Hvis du er ejer af en webshop, vil du også vide dette. Derfor undrer det mig både i forhold til købere og sælgere, at ingen for alvor virker til at have slået butikkerne ud.

På mange fronter giver det i mit hoved mening at butikkerne eksisterer. De ældre skal have noget hjælp, og nogle gange kan vi lidt yngre folk også føle at det er en meget god ide lige at kigge forbi en forretning når vi køber et eller andet. For mit vedkommende kunne dette være en sofa, i og med at jeg er komplet modeblind, hvorimod det for andre kunne være en stationær computer eller lignende. Altså produkter som på en eller anden måde er advanceret – om dette så er stil- eller funktionsmæssigt.

Det der undrer mig er så bare, at simple produkter som netværkskabler, eller netkabler som de også kaldes, bliver solgt i almindelige butikker til overpris. Hvorfor er det ikke en af de ting, som fuldkommen er blevet udfaset og nu kun købes online, langt billigere end det kunne have været gjort i butikken?

Kommentarer lukket til Alting er bare billigere på nettet, også et netkabel!