Anmeldelser

Få plads til hjemmekontoret i haven

Lige meget om man er selvstændig eller ansat, så er der mange der har en drøm om en hjemmearbejdsplads, så man kan få familieliv og arbejde til at gå op i en højere enhed.

Problemet med at arbejde hjemme i en børnefamilie, er at det betyder ofte forstyrrelser og ikke særlig meget ro. Den ideelle løsning på dette problem vil for mange være at opføre et anneks i haven, som kan fungere som hjemmekontor. Med denne løsning sikrer man sig et selv frirum, og det er lettere at adskille arbejde og fritid, hvor man hele tiden skal pakke sine ting og sager frem og tilbage.

Desuden kan et anneks være med til at give liv til ens have, og man kan indrette sin arbejdsplads så man kigger på sit yndlingssted i haven. Selve annekset skal være isoleret, i både loft og gulv for at gøre det komfortabelt, og man kan desuden overveje et godt varmepumpe tilbud, så man hele tiden har den temperatur man er tilpas ved.

Mange kan klare sig udelukkende med en arbejdscomputer og et skrivebord og evt. noget hurtigt internet. Der er altid visse farer forbundet med at arbejde hjemme, forstået på den måde at ens børn lettere kan komme og forstyrre, og kan have svært ved at forstå at man ikke har tid til dem, men i og med at man har kontor i et anneks bliver problemet mindre, og da man arbejder i en anden bygning, så har børnene lettere ved at accepteret at man arbejder, mange af de problemer som man ellers ville opleve bliver mindre.

Kommentarer lukket til Få plads til hjemmekontoret i haven