Anmeldelser

Gode tilbud på havemøbler om vinteren

Når vinteren står ved døren, så er det ikke ligefrem sommerens sol og de varme grader man tænker på, og da heller ikke de omkostninger en sommer oftest har, med rejser, investeringer i inventar og udflugter. Men det kan være en god ide at tænke lidt fremad og handle på forhånd. Det kan ende ud med en ok stor besparelse, både tidsmæssigt og penge mæssigt.

Et godt tip, som egentlig er ganske almen viden, er at disse havemøbler er meget billigere i lavsæsonen (fra oktober til maj måned) end når sommeren er der, og havemøbel butikkerne har mere salg.

Hvad jeg gjorde var at løbende følge med i de tilbud som de online havemøbel forretninger kunne tilbude. Og da jeg så endelig fandt den pris på det havemøbelsæt, som jeg havde været på udkig efter, som jeg var villig til at betale, der slog jeg til.

Jeg fandt et sekspersoners havemøbelsæt hos Havemekka (havemekka.dk), til 3.999 kr., hvor førprisen var knap 6.000 kr., så en besparelse på omkring 2.000 kr. ved at handle nuher fremfor at vente til foråret eller sommeren.

Dette havesæt består af seks lænestole af aluminiumstel og sort flettet polyrattan og et rektangulært havebord af aluminiumstel og non wood bordplade. Bordpladen var af målene 90×200 com, så der skulle gerne være plads nok til de gæster vi plejer at få besøg af, i de sene sommeraftener.

Desuden var der halv pris på fragten af dette “Taiz” havemøbelsæt. En service de har på alle bestillinger hos Havemekka.dk.

Møblerne blev leveret i papkasser et par dage efter. Vi fik smidt dem ind i gæsteværelset, hvor de nu står klar til når sommeren kommer.

Det er jo ikke alverdens tid jeg har brugt på at finde dette havesæt. Jeg har gennemsnitlig være på udkig efter et havemøbelsæt en gang hver anden uge, hvor jeg nok har brugt lidt under en times tid på at kigge tilbudene igennem, på de havemøbel webshops som jeg nu har i gemt i min historik. Resten var jo bare at køre kortet igennem og tage imod havemøblerne. Så jeg har altså lavet en besparelse på godt 2.000 kr. ved at holde et vågent øje på tilbudene og slået til, når jeg synes prisen var fornuftig nok.

Men tag ikke mit ord for gode. Prøv selv at holde øje med prisen på havemøbler og se om du kan finde et formidabelt tilbud som du ikke kan stå for og som passer ind til lige netop dit behov. Vi er stadig godt inde i vinterperioden, så der skulle stadig være mulighed for at nå det;)

Kommentarer lukket til Gode tilbud på havemøbler om vinteren