gør det selv,  Populær

Kend til dette inden du anskaffer en Fransk Bulldog!

Når du anskaffer dig en Fransk Bulldog, er der rigtigt mange ting du skal tage højde for. Hunden er en meget speciel hunderace, og derfor skal du være med til at opfylde dens anderledes behov. Når det så er sagt, er det også en hund som kan være nemmere at holde, specielt i forhold til motion og andet. Det er en hund som ikke kræver særlig meget, både på grund af størrelse, men også på grund af genetiske egenskaber, hvor den har en næse som gør at den kan have svært ved at trække vejret.

Fransk Bulldog er over-populær og det kan gå ud over dig

Det danske forbund for Franske Bulldog har længe kæmpet for at øge den generelle sundhed for franske bulldogs, men fordi at de er så populære at den danske produktion ikke kan følge med, betyder det at man mennesker søger til andre lande for at anskaffe dig en. Det betyder at de kan få dem billigt, og det betyder dermed også at sundheden på disse hunde, ikke altid er den bedste. Derfor vil vi opfordre til ikke at købe Fransk Bulldog i udlandet, da den kan evt. slæbe sygdomme og andet med. Samt hvis du ønsker at avle på den, kan det have konsekvenser for resten af populationen.

Hvordan får jeg så en Fransk Bulldog?

Du kender sikkert en som har en, eller kender en som kender en. Der igennem kan det være muligt at blive skrevet på ventelæste til de eftertragtede små væsener. Det er muligt at blive skrevet på venteliste, og det burde ærlig talt ikke tage mere end ½ år – 1 år. Så hvis du virkelig vil have en Fransk Bulldog, så vær sød at sørge for den er sund og rask, det bliver vi andre glade for på længere sigt – og ikke mindst dig selv!

Hvis du er mere nysgerrig efter hunderacen, og evt. ønsker et raceportræt af den, så læs med her: https://koebhund.dk/fransk-bulldog

Kommentarer lukket til Kend til dette inden du anskaffer en Fransk Bulldog!