Indskydelse

Sådan får du styr på markens drænkort

Har du brug for at få styr på dine markers drænkort? Så skal du læse mere her, for at se hvordan professionelle landinspektører, kan hjælpe dig med at få styr på dine markers drænkort. Det er uhyre vigtigt af flere årsager, og det kan du læse mere om her.  

Hvad er drænkort?  

Når man dyrker jord og store marker, så har man bruag for en oversigt over dræn. Dræn skal spules og rengøres jævnligt, og da har man brug for nøjagtige drænkort for at finde dem og vedligeholde dem. Per 100 hektar jord, er der som regel 5-10 drænkort. Når disse kort er unøjagtige, bruger man meget mere tid en nødvendigt, på at finde og opspore gamle dræn, i stedet for at udføre de opgaver man skal. Det er spild af tid, og derfor er det en god ide at skaffe sig nye, og meget mere nøjagtige drænkort.  

Gamle drænkort var langt mere unøjagtige, end de er i dag, takket være digitalisering og ny teknologi. Gamle drænkort kunne ramme forkert på omkring 50 meter, og det siger sig selv at det ikke er hensigtsmæssigt, når man vil have styr på sine markers drænkort. Derfor skal man have fat i en professionel landinspektør, den kan få orden i sagerne, og sørge for at der bliver styr på drænkort.  

Find en god landinspektør  

Da er det en god ide at vælge en landinspektør, der ager i brug moderne digitalisering for at kortlægge dræn. Det er en meget smart løsning, som gør det meget nemmere for dig at finde de dræn der skal findes. Det bliver samtidigt også langt mere nøjagtigt. Du slipper dermed at bruge unødvendigt meget tid på at finde dræn, fordi dine kort er unøjagtige. Det er derfor en god investering at få en professionel landinspektør til at kortlægge dræn, så du kan få så meget ud af din arbejdsgang som muligt, i stedet for at lede efter dræn med gamle kort. Det er der ingen grund til længere. Digitale drænkort gør det hele meget nemmere og du slipper for at bruge de fysiske kort, når du skal ud i marken.  

En landinspektør kan hjælpe dig med at få styr på dine markers drænkort og digitalisere dem, så du har dem direkte i din smartphone. Du slipper derfor at tage store, gamle drænkort med ud, når du skal vedligehold og finde dræn i markerne. Man kan også bruge sin telefons GPS, så man kan finde frem til de nøjagtige steder på kortet.  

Kommentarer lukket til Sådan får du styr på markens drænkort