Anmeldelser

Vintage møbler sælges online

Der var en gang hvor møbler var noget man prøvede inden man købte dem, og der var ikke mange er kunne drømme om at købe en stol de ikke havde prøvet. Tiden er dog en anden og sådan forholder tingene sig langt fra længere. En stadig større del af alle møbler bliver nemlig solgt online, hvor møbelbutikkerne mærker færre kunder i butikkerne, så mærker der flere besøgende på deres websites.

Det er en tendens der er gældende for hele branchen, selvom der naturligvis stadig er tusinder og atter tusinder i IKEA når weekenden og fridagene rammer os danskere. For bare 5 år siden var det nok uhørt at købe et vitrineskab til mere end 10.000 kroner på nettet uden at have set det først, men som sagt har tiderne ændret sig, og det er ikke længere særsyn.

Trenden med vintagemøbler som vitrineskabe er måske ikke ny, men det er bestemt taget til i styrke inden for de sidste par år, hvor mange programmer på både TV2 og og DR har talrige programmer om “skattejægere”, altså ejere af antikbutikker leder efter gode køb på diverse loppemarkeder og kræmmermarkeder. Disse programmer har været med til at ellers “gamle” møbler som lysekroner og vitrineskabe har fået en renæssance, og det kan butikkerne der forhandler det mærke.

Ofte kan antallet af søgninger aflæses direkte i google, så hvis der har været snak om et bestemt møbel i et af de populære programmer, så kan der let komme et par tusinde søgninger på dette. Og forbrugerne er ikke længere så bekymret over at købe på nettet, heller ikke selvom det kan være ganske anseelige beløb, når det handler om møbler. Generelt er er det en tendens der ses overalt i markedet, hvor det eneste der ikke helt har slået igennem er hushandler, her vil de fleste trods alt godt lige se hvad de køber inden de trykker godkend

Kommentarer lukket til Vintage møbler sælges online